O'Tunes

Dweilband Otterlo

Wie zijn wij?

O’Tunes is een dweilband uit Otterlo die bestaat uit 25 enthousiaste muzikanten. Wij zijn voor alle gelegenheden in staat een spetterend en muzikaal optreden neer te zetten. Door ons diverse repertoire, feestelijke tenue en leuke groep mensen zijn wij een graag geziene gast bij verschillende festiviteiten in, rondom en ver buiten Otterlo. Heeft u interesse in een optreden van onze dweilband, neemt u dan gerust contact met ons op.

Otunes groep

Wat doen wij ook?

Zwarte piet wie kent hem niet! Dweilband O’tunes heeft ook de mogelijkheid om de muziekpieten van Sinterklaas in te zetten. Deze pieten weten maar niet van ophouden en weten jong en oud zeer goed te vermaken met een leuk Sinterklaas repertoire.

Kerstmannen? Ook die komen helemaal vanuit de Noordpool met een gepast tenue graag op uw gelegenheid de vrolijke noot brengen. Al met al is Dweilband O’tunes in staat met zijn diversiteit aan stijlen uw gelegenheid tot een succes te maken. Graag horen wij dan ook van u als u interesse heeft in onze fantastische dweilband.

Ons boeken?

Dat kan!

Voor boekingen, extra informatie, tips en/of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.